Forside >>  Haglöfs >>  Dame >>  Outdoor >>  Sort Haglöfs L.I.M PROOF Q Jacket Dame Outdoor,haglofs tight pro large,fremragende kvalitet

Sort Haglöfs L.I.M PROOF Q Jacket Dame Outdoor,haglofs tight pro large,fremragende kvalitet

DKK1,872.15  DKK936.07Spar: 50% off
  • Model: Haglöfs 00713
  • 7245 Antal på lager
  • Sort Haglöfs Mistral GT Men Vandresko Dame Outdoor,haglöfs rygsæk udsalg,oprindelige udformning af designere
  • Sort Haglöfs Mid Fjord Trekkingbukser Women Dame Outdoor,haglöfs computer rygsæk,engroshandel giver
  • Lilla Haglöfs L.I.M III Q Jacket Dame Outdoor,haglöfs jakke sale,tilbud i Danmark
  • Sort Haglöfs Observe II GT Dame Outdoor,haglofs jakker,god service
  • Kongeblå Haglöfs Moonlite minus 1 Dame Outdoor,haglöfs dunjakke,Original Authentic licens
Sort Haglöfs L.I.M PROOF Q Jacket Dame Outdoor,haglofs tight pro large,fremragende kvalitet_checkout
haglöfs rygsæk xsmall Haglöfs Dame Outdoor , Sort Haglöfs L.I.M PROOF Q Jacket Dame Outdoor,haglofs tight pro large,fremragende kvalitet haglöfs rygsæk udsalg,online shop Danmark

L.I.M PROOF Q Jacket er en del af Haglöfs serien hedder L.I.M (Less Is More) og nu er der kommet en regnjakke der er særdeles velegnet til trekking, hiking, pendling. Men også i dagligdagen vil det blive din følgesvend når regnen bare siler ned. Ydermaterialet er DWR behandlet, og i denne udgave er behandlingen foretaget med helt PFOA frit behandlingsmiddel. Behandlingen er vigtig for at jakken kan opretholde sin åndbarhed under alle former for aktivitet og brug af jakken. Membranen produceres hos den Japanske producent af metervarer og membraner Toray.

L.I.M PROOF Q Jacket er en superlet, helt vandtæt og åndbar jakke der bare koster langt mindre end hvis jakken har været forsynet med en Goretex-membran. Haglöfs har her vist os, at man kan komme meget langt med andre virkemidler - men bestemt ikke et ondt ord om Goretex-membran. L.I.M Proof Q jacket er helt beslægtet med L.I.M Proof Q Pants, der tilsammen udgør et særdeles sikkert regnsæt til brug på cykelturen i hverdagen eller på outdoor ferier og ture.
Jakken har en meget lav vægt og kan rulles sammen så den ikke fylder meget i en rygsæk. Hætten kan lukkes helt tæt til og har plads til en hjelm så den kan bruges på klatreturen eller cykelturen. Ærmerne er faconsyede så du føler virkelig du kan bevæge dig frit.
Utroligt det kan lade sig gøre til den pris!